Thursday, October 2, 2008

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ




1. Είναι δυνατόν να χάνουμε από μια ομάδα που έχει στις τάξεις της έναν παίχτη που τον λένε Παναή? ΠΑΝΑΗ!!! Ακόμη και στις «Γοργόνες και Μάγκες» τον Παναή δεν τον έπαιρνες στα σοβαρά! «Εεε, κυρά Ντίνα, μπάρμπα Μήτσο, το βράδυ όλοι στο καφενείο του Παναή!!!»
2. Είναι δυνατόν να παίζουμε με αμυντικό δίδυμο τον Γκούμα και τον Σαριέγκι? Δε μιλάμε για το χειρότερο αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος, αλλά για το χειρότερο του κόσμου. Κι αν λέει αλήθεια ο Λιακό για τους εξωγήινους, τότε μιλάμε και για το χειρότερο του σύμπαντος. Ο μπαρμπα-Γιάννης προσπαθεί ακόμη να κάνει τάκλιν με τη γκλίτσα κι ο Σαριέ δοκιμάζει αν μπορεί να τρέξει (τρέξει? χι χι!) με τις φτέρνες. Σαν τον Βέγγο.
3. Είναι δυνατόν να είναι Βάσκος ο Σαριέγκι? Ισπανός? Αντάρτης αυτονομιστής? Με μπουκλάκια και φυσίγγια σταυρωτά? Αυτός!?!! Αυτό το κακάσχημο απολειφάδι? Η διασταύρωση του slow motion με σκουπάκι τουαλέτας? Μα κι ο τελευταίος Ρουμάνος είναι πιο όμορφος. (Καλοί μου άσχημοι Ρουμάνοι δεν έχω κάτι μαζί σας. Μ’ αυτόν έχω.)
4. Είναι δυνατόν να παίζει πάντα ο Βύντρα? Να μην τον κλειδώνουν σε μια αποθήκη? Ο Lucas Βύντρα που έλεγε κι ο Κύπριος σχολιαστής? Στο κέντρο της άμυνας, αριστερό μπακ, δεξιό μπακ, στα χαφ, παντού. Βύντρα στην Αθήνα, Βύντρα στην Ξάνθη, Βύντρα στο Ηράκλειο, τώρα Βύντρα και στα Τρίκαλα… Μα δεν υπάρχει ντρίπλα απ’ την εποχή που ήταν πιτσιρίκος στην Copa Cabana που να την είχε ξεχάσει ο Σάβιο και να μην τη θυμήθηκε πάνω του. «Βύντρα : σ’ ένα βράδυ επαναφέρει όλες τις ξεχασμένες μνήμες σας!»
5. Είναι δυνατόν να χάνουμε 3-1 και να μπαίνει αλλαγή ο Τζιώλης? Ο πάπιος? Ο Ντόναλντ Ντακ? Μπροστά τρέχει η μούτσκα του, πίσω το σώμα και πιο πίσω τουρλωμένος ο κώλος του? Μπήκε για ν’ αλλάξει τι? Όταν ο Αναστασιάδης έβαζε (θεία φώτιση) τον Κουτσουρέ όλοι πέφταμε να τον φάμε. Ο Κρεολός ξέρει..
6. Είναι δυνατόν σε όλον τον αγώνα ο Νίνης να μένει στον πάγκο?

No comments:

Create your own banner at mybannermaker.com!