Friday, June 26, 2009

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Παγκόσμια μέρα σήμερα ενάντια στα ναρκωτικά. Δεν έχω πολλά να πω. Όλος ο κόσμος λέει πολλά αλλά λύση (παγκόσμια) δεν έρχεται. Κάθε άλλο..... Για 'μένα το κοινωνικό πρόβλημα, το ανθρωπιστικό πρόβλημα, το πρόβλημα πολιτισμού είναι η εσκεμμένη έλλειψη παιδείας που σπρώχνει τους νέους εκεί και η κακουργηματική αδιαφορία όσον αφορά στην περίθαλψή τους. Η ηλίθια εγωιστική στάση του "δε με αφορά", ώσπου να έρθει και στο δικό μου σπίτι, και η ανεγκέφαλη αδυναμία σχεδόν του συνόλου των κοινωνιών να δουν το χρήστη ως ασθενή.

1 comment:

zekia said...

Προσωπικά θεωρώ το πιο τραγικό, οδυνηρό και καταστροφικό πράγμα που υπάρχει στον κόσμο, είναι ένα άρρωστο παιδί που οδεύει προς τον θάνατο. Είτε γιατί έχει καρκίνο, είτε γιατί γεννήθηκε με προβλήματα, είτε γιατί έπεσε στα ναρκωτικά.
Ειδικά για τα ναρκωτικά είναι κατα κύριο λόγο στο χέρι του χρήστη να σταματήσει ή όχι. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να του επιβάλλουν κάτι. Και είναι τρομερό να βλέπεις το παιδί σου, τον αδερφό σου, το φίλο σου να αργοπεθαίνει, και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό...

Create your own banner at mybannermaker.com!