Thursday, June 18, 2009

CAP OU PAS CAP?



Λυπάμαι. Δεν υπάρχει εύκολος έρωτας. Πεθαίνεις για 'μένα ή όχι; Κρεμιέσαι σήμερα για 'μένα? Τα παρατάς όλα κι έρχεσαι μαζί μου (δεν έχει σημασία που, μαζί μου) ακόμη κι αν αύριο μπορεί να μην είμαστε μαζί? Πόσο ακραία με θες? Δες με! Παίρνω μαχαίρι και χαρακώνω το χέρι μου. Μ' ακολουθείς? Με θες κι ας μη σε θέλω? Θα φτάσεις τον εγωϊσμό σου στη λάσπη, θα συρθείς παρ' ό,τι δεν αξίζω μία? Αν έστω μια σου απάντηση είναι όχι κάπου το παζλ δεν ταιριάζει.... Στις ανάλογες ερωτήσεις σου έχω μόνο καταφάσεις. Σε πράξεις καταφάσεις. Και στο 'χω πει: Δε ζητάω τα ίσα από 'σένα. Τα διπλά ζητάω.

7 comments:

Ελένα Μπαμπούσκα said...

Ναι βρε, αλλά εκεί υπάρχει χάπυ έντ.

Sophey-Franny said...

kala ta les

Lefki said...

Χμμμ...

Όλο αυτό είναι το ζητούμενο.Η ουσία όμως ποια είναι?
Μπορεί ν'ακουστεί τετριμένο και κλισέ, αλλά η ουσία είναι το χαμόγελο. Να τον/την βλέπεις και να μπορείς να του/της χαμογελάς και αφού περάσει ο ΕΡΩΤΑΣ. Γιατί περνάει ο άτιμος. Σαν ίωση. Τα δίνεις όλα και μετά αναρώνεις.

Ελένα Μπαμπούσκα said...

Λευκή, το ζήτημα στην ταινία όμως δεν είναι αυτό. Ο έρωτας δεν περνάει, ίσα ίσα όσο περνάει ο καιρός δυναμώνει και τα παιχνίδια και οι προκλήσεις γίνονται πιο έντονες. Εκεί ο έρωτας είναι ένα αρρωστημένο αλλά ενδιαφέρον παιχνίδι όπου ο καθένας προσπαθεί να αποδείξει στον άλλο και στον εαυτό του την αγάπη μου και τη διάθεσή του να το φτάσει στα άκρα, ακόμα και για πλάκα.Εκεί μπορείς να αναρρώσεις μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι έχεις κατακτήσει τον άλλο και είναι για πάντα δικός σου

patsiouri said...

Τόση ζημιά ο Μάλαμας??????/

ΠΡΟΒΑΤΟ, ΟΧΙ ΑΡΝΙ said...

Όχι, ο Μάλαμας καλά ήταν.

Λοιπόν, εγώ λέω δεν περνάει ο έρωτας.. Δεν περνάει και μένεις μαζί. Ή τον διατηρείς κάνα δυο αιώνες, σκοτώνεσαι και τρυπιέσαι και λατρεύεις ή μαζεύεις τα άκρως απαραίτητα, εντελώς προσωπικά και την κάνεις (για Σενεγάλη...)

Setty Lepida said...

Έτσι είναι, κι όποιος δεν ξέρει να τα δώσει, ούτε που δίπλα θα περάσει :)

Create your own banner at mybannermaker.com!